MindFlow szakértői képzés - Várható 2023-ban

MindFlow alapképzés

Előfeltétel: Nincs szükség előzetes ismeretekre

Alapképzésen megismerheted a MINDFLOW-elmélet alapvető eszközeit.

Meg fogsz lepődni, milyen gyorsan és könnyen változhatnak a dolgok, hogy aztán több energia forrásává alakuljanak az életedben.

Ahol még stresszes és energiazabáló témákat észlelsz, ott új, tisztánlátó alapra számíthatsz. Ahol eddig az égboltra tekintve borút, esőt vagy sötét felhőket láttál, ott látásod kitisztul, és így teret nyernek azon dolgok, amelyek elvisznek személyes flow-od felé.

Ismerd meg a saját energiádban rejlő lehetőséget!

A képzés során megtanulhatod, hogyan dolgozz az energiáddal. Ez nem csak annak megtartását, hanem a növelését is jelenti. Hogy ez hogyan működik?

Egy nagycsoportos aktiválás során az energiaszinted egy emelt tudati állapotba, a G4-tudatba kerül. Ezt követően fizikai gyakorlatokkal fokozod a saját energiád megértését.

Megtanulod feloldani a blokádokat, és így belülről szabadítod fel magad anélkül, hogy kimerülnél. Így válhatsz befogadóvá az élet dolgai iránt.

Időtartam: 1 hétvége


Gyakorló képzés

Előfeltétel: az alapképzés

Ebben a haladó képzési blokkban a G4 tudatállapot aktív felhasználójává válhatsz. Így már önállóan gondoskodhatsz arról, hogy mikor flow-ban sodródsz az életben, azt nyugodtan és energiadúsan tehesd.

Most megtanulhatod, hogy miként mentesítheted embertársaid passzívan és aktívan egyaránt, s hogyan oldhatod fel blokádjaikat. Olyan hatékony reakciómintákat fedezhetsz fel, melyekkel a fizikai és az energetikai támadásokra válaszolhatsz. Tanuld meg, hogyan járj egy lépéssel mások előtt, hogy olyan helyzeteket teremthess, amelyből mindketten nyertesként jöttök ki.

Így békésebb és örömtelibb életet élhetsz és (tudatos vagy tudattalan) támadóid is szabadabbak és tudatosabbak lehetnek. Hogy ez milyen kellemes mellékhatással jár? Az így felszabaduló energia szétoszlik az összes résztvevő között!

Időtartam: 3 hétvégi időpont, egy ötnapos tömörített képzés, vagy egy hatnapos képzés. 

MindFlow szakértő

Előfeltétel: Alapképzés és MINDFLOW gyakorló képzés

Szeretnéd a MindFlow-elméletben szerzett ismereteid szakmai szinten is alkalmazni és másokat is szívesen támogatnál abban, hogy flow-ba kerüljenek?

Az intenzív workshop-ban olyan hatékony kezelési technikákat tanulhatsz meg, melyeket az ügyfelekkel való munkában is alkalmazhatsz.

Megtanulod az ügyfél energiarendszerének kiigazítását, az aurájában lévő blokádok és implantátumok feloldását, és az ügyfél G4-szerű állapotba való helyezésének módszereit: itt a te segítségeddel fogadhatja be mindazt, amire az életében valóban vágyik.

Ezenkívül megtanulsz lélekben utazni, hogy a magas dimenziókban megtelepedett energetikai blokádokat feloldhasd. Időtartam: 3 hétvégi időpont, egy ötnapos tömörített képzés, vagy egy hatnapos képzés.

Egy kezelési alkalom, amelyet mint engedéllyel rendelkező szakértő kínálhatsz, minden szakértőnél azonos áron.