ENERGIÁT NYERNI A NEM TEVÉSSEL - A SIKER MÁSFAJTA RECEPTJE

Iratkozz fel, és cserébe elküldünk egy tizenöt perces videóanyagot, ami még több részletet elárul a Mindflow módszerről és a könyvről!

Aki mindig túl sokat akar, csak erőlködik és végül üres marad a keze.

Aki azonban lazít a erőlködésen és kinyitja üres, befogadó kezét, ahhoz áramolni fog az energia. A MINDFLOW rendszere kifejezetten olyan embereket szólít meg, akik önmagukkal és környezetükkel feszültségben állnak.

A trükk, mellyel ez a széles körben elterjedt jelenség kezelhetővé válik:

Az agresszió és a düh nem más, mint energia; helyes kezelésével és csatornázásával mások dühe és agressziója a saját energiaszintünket is növelheti.

Tom Mögele szerint azáltal, hogy az ember megengedővé és elfogadóvá válik, nem akar, nem törekszik többre, olyan lelkiállapotba kerül, melyben a kínálkozó lehetőségeket optimálisan érzékeli. Így embertársai is hozzá, mint a legmagasabb energiaszinttel rendelkező személyhez tudnak igazodni. Ez anélkül is elérhetővé válhat, hogy igazán akarnánk, csak történik.

MINDFLOW segítségével egy olyan felfokozott tudatállapot, az úgynevezett G4 érhető el, amelyben a tényleges erők akadálytalanul kibontakozhatnak.