Premier Magyarországon

MindFlow Alapképzés

“A MINDFLOW egy olyan coaching megközelítés, amely újra áramoltatja az elfojtott energiát. Ez a felgyülemlett energia általában blokkok formájában jelenik meg, amelyeket az MINDFLOW-val feloldunk.”
– Tom Mögele, a MINDFLOW koncepció megalkotója.

Ennek eredményeként energia szabadul fel, és a hosszan tartó problémák, panaszok maguktól megszűnnek. A MINDFLOW-nál lényegtelen, hogy tudod-e, mi a probléma a felhalmozott energia mögött.
Az elvégzett alapképzés lehetővé teszi, hogy a MINDFLOW-ról tanultakat magadra fordítsd és az idők folyamán akár szakértővé válj. Várunk szeretettel, hogy megismerkedjünk a MINDFLOW Alapképzésén!

akarni, tenni, muszáj…
…és a stressz…

Ismerhetsz olyan embereket is, akik a munkájukban, családjukban, kapcsolataikban stb. a céljaik és saját előírásaik után rohannak, és ezért gyakran érzik magukat stresszesnek, erőtlennek és energiahiányosnak?

Pontosan itt jön be a MINDFLOW®. Egy rendszer, amelyet Tom Mögele sok éven át kutatott és fejlesztett.
Amit úgy érhetsz el, ha nem akarsz és nem teszel semmit.

A központi kérdés nem az: “Mit tudsz elérni és mik a céljaid?” De: “Mit vagy kész elfogadni? Mit vagy kész elfogadni az életedben?”
Emelkedett tudatállapotban – az úgynevezett G4-tudatban, amelyben ezzel a képzéssel elmerülhetsz – minden lehetőség rendelkezésre áll; ott van minden. Csak hajlandónak kell lenned elfogadni. Ezt a hajlandóságot gyakran eltemeti egy látszólagos vágy, cselekvés és kötelezettség: hiányzik az energia ahhoz, hogy el tudd fogadni azt, amire igazán vágysz az életben.

Akarsz

Használd a stresszt erőforrásként!
Amikor a mindennapi életedben minden hozzád igazodik!

Ezen az Alapképzésen megismerkedhetsz a MINDFLOW koncepció alapvető eszközeivel. Ezek a technikák körülbelül 5000 évesek. Meg fogsz lepődni, hogy a dolgok milyen gyorsan és egyszerűen változtathatók, és több energiává alakíthatók át az életedben.

Megtanulsz dolgozni a saját energiáiddal, megtartani és növelni azt.

A csoportos aktiválás során az energiaszinted megnövekedett tudatossággá válik, megtapasztalod a G4 tudatot. A fizikai gyakorlatokkal a saját energia megértésed fokozódik. Megtanulod megoldani az elakadásokat és problémákat, és ezáltal szabaddá válni belsőleg. Légy kész arra, hogy mindent elfogadj az életedben.

Merülj el egy felfokozott tudatállapotban, és oldd fel az akadályokat!

Megtanulsz belemerülni a G4-tudatba. Ezzel felszámolod az elzáródásaidat, és újra felszabadítod az elzáródásban rekedt energiát.

Minden ahhoz igazodik, akinek a legmagasabb az energiája.

Megtanulod, hogyan tudod tudatosan növelni az energiaszintedet. Mert minél több energiával rendelkezel személyesen, annál könnyebben és gyorsabban tárulnak fel előtted az új lehetőségek és megoldások.

Ezen kívül megtanulod a nem akarás és nem csinálás pontos jelentését, és azt, hogyan használhatod fel arra, hogy mindent elérj az életedben.

Kíváncsi vagy? Érdekel? Akkor jelentkezz és változtass az életeden!

Esemény részletei

Dátumok: 
2022.12.03. 09:30-17:00 óra és
2022.12.04. 09:00-16:00 óra. 

Helyszín: Holiday Inn – Budaörs
2040 Budaörs, Rubik Ernő utca 2.

Helyszín weboldalda (további információk)

A képzés nyelve: angol magyar tolmácsolással

Jegyár az alábbiakat tartalmazza (résztvevőnként):

  • 2 napos elméleti és gyakorlati képzés
  • A képzésen ajándékba kapsz egy Mindflow módszer könyvet. Amennyiben már van könyved, akkor 3500 Ft értékben ajándék kupont adunk, ami 2023 május 31-ig bármelyik képzés árába beszámítható
  • Mindkét nap meleg ebéd svédasztal, korlátlan fogyasztással
    Tartalma: salátabár a szezonnak megfelelően, kétféle leves, 4 féle főétel (marha-, sertés-, szárnyas-, hal- és vegetáriánus ételkülönlegességek), többféle desszert, friss gyümölcs, frissen sütött péksütemények.
  • Mindkét nap kávé, tea, víz, aprósütemény
  • Jegyzetfüzet, toll (hasznos, ha hozol plussz színes ceruzákat is)

Elérhetőségek

TEL: 06204948464
e-mail: support@mindflowakademia.com

Megrendelő űrlap

Ár: 208 280., forint
BEVEZETŐ ÁR: 99 900., forint

A képzést tartják

Aiga von Kesselstatt a kezdetek óta részt vesz a MindFlow életében és alakulásában. Részt vett az elmúlt 5 év összes gyakorló és szakértő képzési ciklusán, az összes MindFlow utazáson és az alapszemináriumok legtöbbjén. 2018 novembere óta az egyik első generációs tréner. Azóta is egyéni foglalkozásokat, alapszemináriumokat és gyakorló workshopokat tart nagyrészt Németországban és Svájcban. Most először pedig Magyarországon. 

“A banki szakmában eltöltött 35 év után, különösen a pénzügyi piacok területén, úgy érzem, csak most érkeztem meg a MindFlow-val a hivatásomhoz. Nagy öröm számomra, hogy a MindFlow módszerekkel elkísérhetem az embereket, és hozzájárulhatok ahhoz, hogy boldogan hagyhassák el a velem töltött coaching ülést vagy szemináriumot. Nagyon várom a budapesti szemináriumot, és biztos vagyok benne, hogy ez egy nagyszerű kezdet lesz a MindFlow számára és a résztvevők számára is.”
  – Aiga von Kesselstatt

Dr Georg Grimschitz a MINDFLOW és MINDFLOW BUSINESS okleveles trénere, valamint szenvedéllyel dolgozik, mint MINDFLOW Szakértő. Az egyik legelső a Tom Mögele által kiképzett trénerek között. 1967-ben született Klagenfurtban, Ausztriában. Kereskedelmi tudományokat tanult a Bécsi Közgazdasági és Üzleti Egyetemen marketing és üzleti pszichológia szakon. 

Több mint 20 éves nemzetközi nagyvállalatoknál szerzett gyakorlati tapasztalatával, valamint több éves egyetemi és műszaki főiskolai oktatói tevékenységével tudja, hogyan lehet a tudást kiválóan hasznosítani és érthető módon átadni. 

Képzésein mindig egyenrangúan kommunikál a résztvevőkkel, és lehetővé teszi, hogy a résztvevők azt saját felelősségükre elfogadják és önmaguk számára hasznosítsák.

HOST

Antal Lívia, Olivia több, mint harminc éves cégvezetői tapasztalattal a háta mögött, a pszichológia területein képződve jutott el addig, hogy jelenleg részben egyéni konzultációkban, részben előadásokban támogatja az útkereső illetve az útjukon önmagukat kereső személyeket.

Képzéseit a Károli Gáspár Egyetem Mentálhigiénés Szakember valamint a Képi Kifejezési Pszichológia Rajzvizsgálati Szaktanácsadói szakain szerezte. Munkájában meghatározó a Norvég Gestalt Intézet 4 éves Gestalt konzulensi képesítése, valamint a Los Angelesi Gestalt Intézet nyári európai képzőtáboraiban megismert párkapcsolati modell.

A különböző módszertanokban megszerzett gyakorlati és elméleti tudás ötvözése különösen plasztikus folyamatokat engedett megélni az egyéni konzultációk keretein belül. Az évek alatti szép tapasztalatok és eredmények vezettek oda, hogy Olivia 2019 óta mini szemináriumok és előadások támogató keretrendszerében nagyobb csoportokkal is megoszt olyan tudás anyagot, amelyeket az egyén be tud illeszteni a saját önfejlődési folyamatába.

Tematika

2022. decemeber 3. – 1. nap, szombat

09:30-10:00 Regisztráció
10:00-11:30
11:30-11:45 Kávé szünet
11:45-13:00
13:00-14:30 Ebéd
14:30-15:30
15:30-15:45 Kis szünet
15:45-17:00

2022. december 4. – 2. nap, vasárnap

09:00-10:30
10:30-10:45 Kávé szünet
10:45-12:00
12:00-13:30 Ebéd
13:30-16:00