Kapcsolataid és Intimitás - Önismereti és önfejlesztő szeminárium

2023. november 11.

Úgy érzed, szeretitek egymást, mégis tele van feszültséggel a párkapcsolatotok?
Nehezen tudsz egyszerre helytállni otthon és a munkahelyeden is?
Szeretnél több közös programot, beszélgetést, de valahogy mindig közbejön valami?
Az az érzésed, a kapcsolatotok megrekedt egy ponton, és nem tudjátok onnan kimozdítani – pedig régebben tele voltatok tervekkel, álmokkal és szuper ötletekkel?

Ha bármelyik kérdésre is igen a válaszod, akkor ez a szeminárium neked szól!

Antal OLivia Én-tudat fejlesztő tréner vagyok, személyiségfejlesztéssel foglalkozom. Munkám során sokféle emberrel dolgoztam már együtt egyénileg vagy csoportosan.

2 dolog összekötötte őket:

Az egyik, hogy mindannyian felismerték, valami nem úgy működik az életükben, ahogy a szívük mélyén szeretnék. Valami lényegi hiányzik az együttlétekből és az együtt töltött életből.

A másik, ami még fontosabb, hogy rájöttek, ha változást akarnak, nekik kell változtatniuk. És itt szokott felmerülni az első nehézség, hogyan és merre induljanak el.

Az önismereti munka nem határidős munka. Ám ha általa megszabadulsz az állandó szorongástól, ha az életed tervezhetőbb és minden szempontból kielégítőbb lesz, ha átéled az elégedettséget, kiteljesedettséget, ha elárad benned a boldogság – akkor derül ki, mennyire (de mennyire!) megérte.

Ha választanod kellene a 10 terület közül, te min szeretnél leginkább változtatni?

Ha úgy érzed, ezek a területek nálad mind jól működnek, elégedett vagy az életeddel, akkor veled örülök.

Ám ha nehezen ment a választás, mert legalább 2-3 vagy ennél is több területnél bólogattál magadban, akkor tarts velem, és gyere el az 1 napos intenzív önismereti és önfejlesztő szemináriumra, ahol a kapcsolódásaid lesznek a fókuszban.

Amennyiben a szülő-gyerek kapcsolatodon is fejlesztenél:
Itt olvashatsz róla bővebben >>

Nagy örömmel várunk, ha ez lesz az első önismereti utazásod, de új utakat és módszereket tudunk neked mutatni akkor is, ha már dolgozol magadon egy ideje, akár önfejlesztő módon, akár szakemberrel

Esemény részletei

Kapcsolataid és Intimitás Önismereti Szeminárium

Dátum: 2023.11.11. vasárnap
10:00-17:00 óra között

Helyszín:  Budapest – Cím szervezés alatt

Jegyár az alábbiakat tartalmazza:

  • 1 napos elméleti és gyakorlati szeminárium
  • A szemináriumon ajándékba kapod Tom Mögele: A Mindflow módszer című könyvét. Amennyiben már megvan a könyv, úgy egy 3500 Ft értékű kupont adunk, ami 2024. december 31-ig bármelyik szemináriumunk árába beszámítható.
    The Mindflow method book
  • Kávé, tea, víz, aprósütemény
  • Jegyzetfüzet, toll (hasznos, ha hozol plussz színes ceruzákat)

Megrendelő űrlap

Jelentkezési határidő és árak:

2023. november 6. 12:00 óra

1 személyes jegy: 55 000 ft 49 000 Ft
1 páros jegy: 110 000 ft  98 000 Ft

(A jelentkezés a befizetéssel válik véglegessé)
A helyszínen jegyvásárlásra nem lesz lehetőség.

Jelöld be, melyik szemináriumra kéred a jegyed

 

Az előadóról

Antal Lívia, Olivia a pszichológia területein képződve jutott el addig, hogy jelenleg részben egyéni konzultációkban, részben előadásokban támogatja az útkereső illetve az útjukon önmagukat kereső személyeket.

Képzéseit a Károli Gáspár Egyetem Mentálhigiénés Szakember valamint a Képi Kifejezési Pszichológia Rajzvizsgálati Szaktanácsadói szakain szerezte. Munkájában meghatározó a Norvég Gestalt Intézet 4 éves Gestalt konzulensi képesítése, valamint a Los Angelesi Gestalt Intézet nyári európai képzőtáboraiban megismert párkapcsolati modell.

A különböző módszertanokban megszerzett gyakorlati és elméleti tudás ötvözése különösen plasztikus folyamatokat engedett megélni az egyéni konzultációk keretein belül. Az évek alatti szép tapasztalatok és eredmények vezettek oda, hogy Olivia 2019 óta mini szemináriumok és előadások  támogató keretrendszerében nagyobb csoportokkal is megoszt olyan tudás anyagot, amelyeket az egyén be tud illeszteni a saját önfejlődési folyamatába.

Hallgasd meg Antal Oliviát, további izgalmas dolgokat mesél a szemináriumról: