Én-tudat és intimitás az emberi kapcsolataidban

2 napos intenzív önismereti és önfejlesztő szeminárium
2023. 04.22-23. Budaörs, Holiday Inn

Tapasztalatok szerint nehéz kezelni az élet változásait új nézőpontok beengedése nélkül, amennyiben azok nem abba az irányba változnak, mint mi szeretnénk.
A változások interakcióban történnek más emberekkel, jellemzően a hozzánk közel állókkal.
Ez a program jellemzően ilyen: új nézőpontokat és tudáshoz kapcsolódó saját élményt ad.
5 nap maradt a jelentkezésig. Ha érint téged a téma, hogy az életed változásai jól megélt, tápláló folyamatok legyenek és ne fusztráció, gyere:


Nehezen tudsz egyszerre helytállni otthon és a munkahelyeden is?
Szeretnél türelmesebb, megértőbb szülő vagy partner lenni, de valahogy mégsem sikerül?
Az életed megrekedt egy ponton, és nem tudod onnan kimozdítani – pedig régebben tele voltál tervekkel, álmokkal és szuper ötletekkel?
Ha bármelyik kérdésre is igen a válaszod, akkor ez a szeminárium neked szól!

Antal OLivia Én-tudat fejlesztő tréner vagyok,  személyiségfejlesztéssel foglalkozom, munkám során sokféle emberrel dolgoztam már együtt egyénileg vagy csoportban.

2 dolog összekötötte őket:

Az egyik, hogy mindannyian felismerték, valami nem úgy működik az életükben, ahogy a szívük mélyén szeretnék, valami elakadt, beragadt, akadnak a fogaskerekek.

A másik, ami még fontosabb, hogy rájöttek, ha változást akarnak, hiába várják kívülről a megváltást, hogy majd „valahogy megoldódik” vagy „valaki csak megoldja” helyettük a problémákat, nekik kell változtatniuk, belső, önismereti munkával.

Az önismereti munka persze nem megy egy csettintésre. Ám ha általa megszabadulsz az állandó szorongástól, ha az életed tervezhetőbb és minden szempontból kielégítőbb lesz, ha átéled az elégedettséget, kiteljesedettséget, ha elárad benned a boldogság – akkor azért mégiscsak megéri, nem?

Ha választanod kellene a 10 terület közül, te min szeretnél leginkább változtatni?

Ha úgy érzed, ezek a területek nálad mind jól működnek, elégedett vagy az életeddel, akkor veled örülök.

Ám ha nehezen ment a választás, mert legalább 2-3 vagy ennél is több területnél bólogattál magadban, akkor tarts velem, és gyere el a 2 napos intenzív önismereti és önfejlesztő szemináriumra!

Nagy örömmel várunk, ha ez lesz az első önismereti utazásod, de új utakat és módszereket tudunk neked mutatni akkor is, ha már dolgozol magadon egy ideje, akár önfejlesztő módon, akár szakemberrel.

Esemény részletei

Én Tudat és Intimitás a Kapcsolataidban

Dátum: 2023.04.22-23. 10:00-16:00 óra között mindkét napon

Helyszín: Holiday Inn – Budaörs
2040 Budaörs, Rubik Ernő utca 2.

Helyszín weboldalda (további információk)

Jegyár az alábbiakat tartalmazza, viszont nem tartalmazza a szállást:

  • 2 napos elméleti és gyakorlati szeminárium
  • A szemináriumon ajándékba kapsz egy 3500 Ft értékű kupont, ami 2023 december 31-ig bármelyik szeminárium árába beszámítható
  • Mindkét nap meleg 3 fogásos ebéd 
    Tartalma:  kétféle levesből, 4 féle főételből választható  (marha-, sertés-, szárnyas-, hal- és vegetáriánus ételkülönlegességek), választható desszert, friss gyümölcs, frissen sütött péksütemények.
  • Mindkét nap kávé, tea, víz, aprósütemény
  • Jegyzetfüzet, toll (hasznos, ha hozol plussz színes ceruzákat is

Megrendelő űrlap

Jelentkezési határidő: 2023.04.20. 12:00 óra

Jegyárak:

1 személyes jegy 2 napra (szombat és vasárnap): 89 000 ft 71 200 Ft
1 páros jegy 2 napra (szombat és vasárnap): 169 000 ft 135 200 Ft

Az előadóról

Antal Lívia, Olivia a pszichológia területein képződve jutott el addig, hogy jelenleg részben egyéni konzultációkban, részben előadásokban támogatja az útkereső illetve az útjukon önmagukat kereső személyeket.

Képzéseit a Károli Gáspár Egyetem Mentálhigiénés Szakember valamint a Képi Kifejezési Pszichológia Rajzvizsgálati Szaktanácsadói szakain szerezte. Munkájában meghatározó a Norvég Gestalt Intézet 4 éves Gestalt konzulensi képesítése, valamint a Los Angelesi Gestalt Intézet nyári európai képzőtáboraiban megismert párkapcsolati modell.

A különböző módszertanokban megszerzett gyakorlati és elméleti tudás ötvözése különösen plasztikus folyamatokat engedett megélni az egyéni konzultációk keretein belül. Az évek alatti szép tapasztalatok és eredmények vezettek oda, hogy Olivia 2019 óta mini szemináriumok és előadások  támogató keretrendszerében nagyobb csoportokkal is megoszt olyan tudás anyagot, amelyeket az egyén be tud illeszteni a saját önfejlődési folyamatába

Hallgasd meg Antal Oliviát, további izgalmas dolgokat mesél a szemináriumról: