AKI MIND TE VAGY - önismereti és önfejlesztő szeminárium

A szeminárium neked szól,
ha a párkapcsolati kompetenciáid , illetve azok hiányait szeretnéd jobban feltárni. Ezek feltárása hatalmat ad az életed irányítása felett. Ez a hatalom pedig hozzájárul egy szorongás mentesebb, tervezhetőbb és minden szempontból kielégítőbb élet felé. Hívhatjuk elégedettségnek, kiteljesedettségnek, akár boldogságnak is. Pároknak is ajánlott.

Nyilván, te már tudod, min szeretnél változtatni.
Alább csak néhány példát találsz arra, milyen sok területe az életednek változhat azzal, ha a tudatosságod növelésére időt és energiát szánsz. Ezek a területek a párkapcsolatokban különös hangsúllyal vannak jelen. A valós probléma meg nem értése, a kompetenciák hiánya lehetetlenné teszi egy kölcsönösen támogató kapcsolat fenntartását.

Esemény részletei

 

Dátum: 2023.04.22-23. 10:00-16:00 óra között mindkét napon

Helyszín: Holiday Inn – Budaörs
2040 Budaörs, Rubik Ernő utca 2.

Helyszín weboldalda (további információk)

Jegyár az alábbiakat tartalmazza (résztvevőnként):

  • 2 napos elméleti és gyakorlati szeminárium

  • A szemináriumon ajándékba kapsz egy Mindflow módszer könyvet. Amennyiben már van könyved, akkor 3500 Ft értékben ajándék kupont adunk, ami 2023 május 31-ig bármelyik szeminárium árába beszámítható
  • Mindkét nap meleg ebéd svédasztal, korlátlan fogyasztással
    Tartalma: salátabár a szezonnak megfelelően, kétféle leves, 4 féle főétel (marha-, sertés-, szárnyas-, hal- és vegetáriánus ételkülönlegességek), többféle desszert, friss gyümölcs, frissen sütött péksütemények.

  • Mindkét nap kávé, tea, víz, aprósütemény

  • Jegyzetfüzet, toll (hasznos, ha hozol plussz színes ceruzákat is)

Megrendelő űrlap

Korai foglalás: 2022.12.31. éjfél
Ezt követően a jegyek ára az alábbiak szerint módosul:
1 személyes jegy: 90000 Ft
Páros jegy: 156000 Ft

Végső határidő: 2023.04.17 12:00 óra

Az előadóról

Antal Lívia, Olivia több, mint harminc éves cégvezetői tapasztalattal a háta mögött, a pszichológia területein képződve jutott el addig, hogy jelenleg részben egyéni konzultációkban, részben előadásokban támogatja az útkereső illetve az útjukon önmagukat kereső személyeket.

Képzéseit a Károli Gáspár Egyetem Mentálhigiénés Szakember valamint a Képi Kifejezési Pszichológia Rajzvizsgálati Szaktanácsadói szakain szerezte. Munkájában meghatározó a Norvég Gestalt Intézet 4 éves Gestalt konzulensi képesítése, valamint a Los Angelesi Gestalt Intézet nyári európai képzőtáboraiban megismert párkapcsolati modell.

A különböző módszertanokban megszerzett gyakorlati és elméleti tudás ötvözése különösen plasztikus folyamatokat engedett megélni az egyéni konzultációk keretein belül. Az évek alatti szép tapasztalatok és eredmények vezettek oda, hogy Olivia 2019 óta mini szemináriumok és előadások  támogató keretrendszerében nagyobb csoportokkal is megoszt olyan tudás anyagot, amelyeket az egyén be tud illeszteni a saját önfejlődési folyamatába.